torstai 1. tammikuuta 2009

Hyvää uutta vuotta!

Uusi vuosi, vanhat kujeet!

Eilen täälläkin oli uuden vuoden juhla. Meidän leirimme oma bändi soitti Messissä ja tupa oli täynnä. Ja jatkoaikaa oli jopa yli puolen yön! Oli varsin rattoisa ilta, vaikkakin se loppui hieman lyhyempään kuin Suomessa olisi.

Meillä oli ilotulitekielto paloturvallisuuden takia, mutta paikalliset poksuttelivat sitäkin enemmän. Täkäläinen ei paljoa tienaa (keskipalkka on noin 200 euroa kuussa), mutta se ei estä heitä törsäämästä neljännestä kuukausipalkastaan ilotulitteisiin. Ja on täällä jo joulusta asti poksunut. Ja vielä tänään päivälläkin paukkui.

Tänään oli sitten taas sunnuntai keskellä viikkoa. Ja me katselimme taas muutaman taistelijan voimin koko päivän elokuvia. Tästähän alkaa muotoutua jo jonkinmoinen perinne. :) Neljä elokuvaa tuli katsottua, ja välissä kävimme vain syömässä. Alkoi briiffarissa olla iltasella jo aika kuuma ja raskas ilma, kun me olimme siellä koko päivän asustaneet.

Mietin tässä, uskaltaisiko sitä luvata jotain uuden vuoden kunniaksi. Lupauksen pitäisi olla joku, joka on oikeasti pidettävissä ja hyvä ja johon on tarpeeksi motivaatiota. Lupasin jotain viimeksi pari vuotta sitten. Silloin olin juuri toipumassa polvileikkauksesta ja lupasin juosta kesällä puolimaratonin. Se motivoi mukavasti kuntouttamaan polvea. Ja pidin lupaukseni. :)

Koetan keksiä jotain sopivaa. Laihduttamista en ainakaan lupaa (vaikka ehkä pitäisi). Kevään cooperiin voisi laittaa jonkun sopivan haastavan tavoiteajan. Mietinpä asiaa ja kerron heti, kun keksin jotain. Ja tuleepahan sitten paineita pitää lupaus, jos sen täällä netissä toitottaa. :)

Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja: