maanantai 20. huhtikuuta 2009

Viime aikojen hulinoista...

... kuten lupasin eilen illalla.

Kun kesä tulee, herää leiri taas henkiin, ja briiffareissa alkaa kaiken maailman kissanristijäiset. Meille kesä tuli reilu viikko sitten, kun me päätmme tyttöjen kanssa järjestää jo perinteeksi muodostuneeen (eli toisen kerran) miestenillan. Kaikki järjestäjät saivat listata, ketä he haluavat kutsuttavan mukaan, mutta kutsutuille ei kerrota, kuka heidät on kutsunut. Arvatkoot! ;)

Ja hauskaa oli. Koska juhlat osuivat pitkäperjantaille, oli teemana pääsiäinen ja meno varsin munaisaa.


Miehet kisasivat munaviestissä ja parhaiten maalattu pääsiäismuna palkittiin. Lisäksi meillä oli tarjolla drinkkejä, ja vieraiden piti tunnistaa, ketä järjestäjistä kukin drinkki vastasi. Ne tosin olivat kananmunattomia (mutta ainakin minun shotissani oli munaa...)

Monet tulivat kiittelemään hauskasta illasta. Ja oli itsellänikin tosi kivaa. Mutta aina on ihan ensteksi kivaa, kun muillakin on ollut niin kivaa, että he jaksavat oikein erikseen mainita ja kiittää juhlista.

Lauantaina oli walking out -päivä, joten koko päivä meni viihteellä. Illalla olikin sitten vuorostaan yhden sopivan nuorista miehistä muodostuneen joukkueen järjestämä naistenilta. Varsinkin sen kekkerin kuvamateriaali on niin jäätävää, että sitä ei uskalla julkaista. :) Herrat esittivät varsin mukaansatempaavan, tanssillisen ohjelmanumeron. Grrr... ;)

Tuo kahden päivän juhlarypistys olikin sitten ihan hyvää treeniä viime viikon irtopäiville (joista siis mainitsin eilen).

Olen minä kyllä aloittanut toisenkin treenin: tällä tytöllä alkoi juoksukausi. Kesäkuussa pitäisi kiskaista puolimaraton ja syyskuussa koko setti. Eli viimeaikaisen toiminnan voisi tiivistää siihen, että jos en ole lenkkarit jalassa, olen kaljatölkki kädessä (mitä nyt olen vähän yritellyt välissä töitä tehdä).

Tämän päivän walking outina käytetty viimeinen irtopäivä olikin aika yllättäen hyvin rauhallinen (ainakin minun osaltani). Keskityimme syömään juomisen sijaan. Jatkossa pitäisi campin ympäri kirmailun ja seuraajan perehdyttämisen (ja omien jälkien siistimisen) lisäksi keskittyä ottamaan brunaa, jotta kotiutuu rauhanturvaajan näköisenä. Kunhan se arska vaan paistaisi.

Ei kommentteja: