keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Aprillia!

No, en mä mitään juksaa. Kunhan en keksinyt muuta otsikkoa.

Tänään alkoi viimeinen Suomi-loma ennen kotiutumista. Matkalaukku painoi 30 kg (sallittu paino on 25 kg) ja käsimatkatavaratkin olivat aivan ylimitoitetut. Lisäksi kaveri kiltisti raahasi vielä yhden mun repun täynnä tavaraa omana käsimatkatavaranaan. Minäkö materialisti? :)

Raahasin kotiin kaikki hankkimani sisustuselementit, jotka aion kotiuttaa nalleista ja marssivasta sotilaasta Darth Vaderiin. Ja Ausseista mukaan tarttunut Kimble pääsi myös vihdoin Suomeen. Viimeksi ei mahtunut mukaan.


Lisäksi sisko toi mulle omalta "missioltaan" eli miehen työkomennukselta Saksasta ihanan Senseon kahvinkeittimen. Siihen ei saa padeja Suomesta - mutta ranskalaisten Pexistäpä sai. Raahasin siis niitäkin kotiin laukku paukkuen.

Viikon rauhanturvauksellinen uutispläjäys on, että harrastin sotilasturismia ja leikin jääkäriä. Olin nimittäin maanantaina jalkapartiossa. Ei ole kyllä konttorirottaa ruumiilliseen työhön luotu: jalkaterät olivat ihan puhki jo kahden tunnin kävelemisestä. Mutta tulipahan sekin testattua ja nähtyä paikkoja vaihteeksi jalankulkijan perspektiivistä auton ikkunan sijaan. Ja pääsin ensimmäistä kertaa kahville "omassa kotikaupungissa". Kameraa en kehdannut mukaan ottaa - olisi ollut vähän liian turistia. :) Korvaukseksi aiemmin pannun kyydistä otettu kuva kyliltä.

Ei kommentteja: