sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Vikat lomat

TJ-luku pienenee, kotiutuvan kiireet lisääntyvät, ja blogin päivitysväli valitettavasti pitenee. Olin juuri torstaista lauantaihin viettämässä viimeisiä irtopäiviäni naapurimaassa. Meitä oli koossa kunnon ryhmä rämä ja ihan juhlimiseksihan miniloma meni.


No, kiertelimme me jonkin verran vanhassa kaupungissa ja kävimme hauskalla veneristeilyllä. Tosin veneily on laskettavissa juhlimiseksi, koska meillä oli mukana kylmälaukullinen hyvyyksiä, ja kuski tarjoili kotitekoista viiniään. :)


Takaisin päin piti lähteä lauantaina kohtuullisen aikaisin, jotta kuskit eivät joutuneet olemaan liian kauan kuivin suin. Joten ehdimme pyöriä myös walking outilla olleiden kavereiden kanssa. Ja kun eilen illalla palasimme leiriin, oli vuorossa kevään artistivieras ja timanttinen konsertti.



Tänään sitten sai tosissaan keräillä itseään, mutta loppujen lopuksi torkuin aamupalan jälkeen vain muutaman tunnin, kykenin jopa käveylenkille kaverin kanssa ja kävin katselemassa leirin biljarditurnauksen finaalin Messissä.

Koetan jaksaa kertoilla lisää viime aikojen hulinoista alkuviikosta. Nyt väsyttää, ja aamulla on luvassa aikainen herätys.

Ei kommentteja: