sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Kylmää korista

Otsikko on joskus kauan sitten Helsingin urheilutalolla olleesta Koffin mainoksesta. Ja sopii minun viimepäiviini oikein hyvin. :)

Ensin perjantaina meillä oli parin eri toimiston oikein hauska ja railakas illanvietto. Allekirjoittanut näytti ulkkareille, miten kaljaa juodaan ja voitin heidät kaljanjuontikisassa (heevausta eli kalja alas mahdollisimman nopeasti). Ilta koki vähän märän lopun, kun minut (ja pari muuta ennen minua) heitettiin palovesialtaaseen vaatteet päällä. Passin reunat ovat vähän kippuralla, mutta rahat kuivuivat ihan sileiksi. :) Tetra-radioni pääsi myös mukaan uimaan, ja se on nyt vähän kuivumassa.

Eilen oli sitten meidän kotiutuvien kunniaksi järjestetty grilli-ilta. Teemana oli sikajuhla ja tarjolla olikin neljä ihan kokonaisena grillattua pikkupossua. Lauantaina meikäläinen ei tumutellut enää kamalan vauhdikkaasti, koska tänään aamulla oli luvassa taisteluosaston kontingenttien välinen koripalloturnaus.

Matsit alkoivat aamulla yhdeksältä. Minä olin pyytänyt Suomelle eilisen juhlan takia mahdollisimman myöhäisen peliajan ja me pääsimmekin kentälle vasta vähän ennen yhtätoista. Herroilla kuumenivat tunteet välillä vähän liikaa, ja koriskentällä olikin havaittavissa ihan lätkäpelitunnelmaa, kun muutama poikakulta yltyi ihan oikeaan nyrkkitappeluun. Miksi ihmeessä miesten pitää aina ottaa urheilu niin h****tin vakavasti?

Mutta oli kyllä ihan kivaa pelata noin niin kuin muuten. Täällä en ole päässyt pelaamaan korista ihan kauheasti, koska suuret joukot pelaavat vain sählyä.

Loppupäivä onkin mennyt sitten auringonotossa. Tämän kotiutuvan faitterin tärkeimmän aktiviteetin lopetin vasta hetki sitten ja kohta hetken lepuutuksen jälkeen lähden kavereiden kanssa vähän ajelemaan ja syömään leirin ulkopuolelle.

Ei kommentteja: