tiistai 25. marraskuuta 2008

Haastematsi

Äsken oli jännät paikat Messissä. Me pelaamme usein lounastunnilla siellä biljardia, ja tänään paikalla oli myös pari suomalaista täällä ei-rauhanturvaamishommissa töissä olevaa naista lapsineen. Heillä oli ollut jotain asiaa tänne meidän campiin ja samalla pojat oli tuotu pelaamaan.

Pojat sitten haastoivat minut biljardiotteluun. Ja panos oli hurja: jos minä häviän, joudun ostamaan pojille karkkia. Minä pelasin vasemmalla kädellä, koska muuten peli olisi ollut vähän epäreilu. Se on muuten huisin vaikeaa. Vasen käsi heiluu ihan holtittomasti ja sillä on tajuttoman vaikeaa saada aikaan yhtään kovempia lyöntejä. Vallin kautta lyötävät pallot olivat järjestään liian hiljaisia.

Oli kyllä tiukka matsi: minulla oli vielä yksi pallo jäljellä ja pojilla enää kasi. He sitten laittoivat kiven kasin perässä pussiin ja hävisivät. Harmi. Olisin minä pojille vähän namia voinut ostaa... :)

Vaikka pojat olivat vielä sen verran naperoita, että hyvä kun pöydälle ylsivä, tekivät he muutaman varsin näyttävän lyönnin. Heistä taitaa tulla isona varsin kovia bilishaita...

Ei kommentteja: