keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Körmyesittely osa III

Moi taas! Taas meni lomaviikko viuhahtaen. Enkä ehtinyt edes ajatella kirjoittavani jotain lomatunnelmista. Tiivistetysti voi sanoa, että aurinko näkyi vain lentokoneessa pilvien yllä oltaessa. Aika perus Suomen talvi siis. :)

Totesin tässä, että taitaa olla ihan toivotonta odottaa, että minä jaksaisin urheilla körmyyni verhot. Varastolla ei ole verhotankoja, enkä minä varmastikaan saa sellaisia aikaiseksi itse. Joten esittelenpä uusimman (ja toivottavasti viimeisen) körmyni siis ilman ikkunaverhoja.

Nyt minulla on taas KOKONAINEN merikontti ihan itselläni. Toisesa päässä on "työhuone" ja toisessa päässä "makkari". Työhuone koostuu työpöydästä ja kasasta tietokoneita. Pöytäkoneet on oikeasti tarkoitettu työntekoon ja läppäri pöydällä on ikioma supailukeskukseni.


Kuvassa näkyvät edeltäjän jättämistä kaiutinsysteemeistä etukaiuttimet. Seinillä kuvan ulkopuolella on sitten takakaiuttimet. Eli jos tässä koneella pelaisi vaikka Close Combatia, olisi äänimaailma ihan ruokottoman päheä. Eipä tämä nyt taustalla soiva Evanesencekaan pahalta kuulosta. :)

Propagandajuliste on kulkenut mukanani jokaisessa körmyssä, mutta Pulp Fictionin ostin Ameriikasta (eli jenkkien leiristä) ihan tätä körmyä varten.

Koneen päällä laatikossa oleva johtokasa ja toinen mokoma (käytössäoleva tosin) pöydän alla ovat myös edeltäjän jätöksiä. En vaan ole niillekään vielä saanut mitään aikaan. Ainakin pöydän alle pitäisi ryömiä nippusiteiden kanssa. Siten voisi helpottaa aina yhtä ihanaa siivousta.


Matkalla makkariin ovat vaatekaapit, joiden päätyyn ruuvasin naulakon, ja pari hyllyä. Hyllyt ovat täynnä tyttöilykamaa ja kaikkea muuta ihkua. Esimerkiksi Sinkkuelämien kaikki kaudet dvd:llä. Hyllyn päällä oleva sydänlamppu ja kruunu ovat lahjoja taannoisista tähtiupseeribileistä. Tuovat kyllä körmyyn ihkun tyttömäistä tunnelmaa... Pitäisi vaan vielä saada koppi täyteen Hello Kittyä tai muuta tyttöilykamaa. :)

Sänky on sitten suunnileen samassa kuosissa kuin edellisessäkin körmyssä nalleineen ja Marimekko-tyynynpäällisineen. Pääpuoli on tosin kääntynyt edelliseen körmyyn nähden, ja meinasinkin ensimmäisenä aamuna uudessa körmyssä nousta unenpöpperössä sängystä seinän puolelle. :)

Sängyn jalkopäässä on pyykkisäkki, joten nurkan taakse en kameraani viekään. :p

Ei kommentteja: