maanantai 9. helmikuuta 2009

Pää täynnä räkää

Tein sitten klassiset ja otin liian aikaisin aurinkoa liian vähissä vaatteissa. Ja nyt olen sitten flunssan kourissa. Täällä kyllä oikeasti on ollut lämpimiä päiviä. Kun istuu auringossa tuulensuojassa, on suorastaan lämmin ja varpaat maihareissa meinaavat paistua. Mutta jos meinaa pötkötellä toista tuntia housutta ja paidatta itseään kärventämässä, on iho heti ensimmäisestä tuulen vireestä aivan kananlihalla. Ja aamulla herätessä on nenä tukossa.

Minulla nyt vain on paineita ruskettua lisää, koska minä sentään olin jo kesälomalla. Olisi vaan nöyryyttävää, jos koko talven arktisessa ilmastossa viettäneet sällit tulisivat hetkessä rinnalle ja ohi. No, yksi tuli jo. :)

Otin auringonotossani käyttöön myös järeämmät aseet: baby oilin. Kesällä en vielä tähän naurettavuuteen mukaan lähtenyt, mutta eilen minäkin sivelin öljyä iholleni kuin kunnon fasse konsanaan. Kas, baby oil tekee saman prismaefektin iholle ja tehostaa ruskettumista (tai palamista) kuten vesikin. Se ei vaan haihdu iholta. Siksi kovimmat itsensäkäristäjät täällä eivät rasvaa itseään aurinkovoiteella vaan baby oililla. Ja itsekin ajattelin, että olisihan se kiva mennä kotiin edes vähän sen näköisenä, että ollan sitä oltu rauhaa turvaamassa. :)

Perjantaina täällä oli cover-musaa soittava bändi esiintymässä:


Arvannette varmaan, mistä maasta kyseinen bändi tulee. :) Tässä teille vielä toinen kuva, jossa naapurien univormu on vielä paremmin esiteltynä (ihan siltä varalta, ettette ole sellaista ikinä ennen nähneet). IMO kivoimpia univormuja täällä. Ja näyttävät istuvan paremmin kuin meidän nollavitoset tai hellepuvut.

Ei kommentteja: