sunnuntai 17. elokuuta 2008

Muuttopuuhia

Olinpas höpsö! Onhan täällä tapahtunut jotain palvelusvapaiden jälkeenkin: minä muutin (taas). Tänne tuli eräs minua tärkeämpi täti ja kessuparan piti väistää isosta körmystä pienempään.

Olen varmaan koko campin eniten muuttanut persoona: ensin asuin puolitoista viikkoa vierasmajoituksessa, kunnes vanhan rotaation rippeet lähtivät pois alta ja pääsin siihen jo esittelemääni isoon körmyyn ihan yksin. Sitten tuli se em. täti, ja koska ulkkareiden rotaatio oli vielä kesken, piti minun odotella körmyn vapautumista ja luukuttaa puolitoista viikkoa kaverin kanssa samassa körmyssä. Ja nyt vapailta palattuani pääsin vihdoin omaan kotiin. Ja siellä saankin sitten asua loppusyksyyn asti, jolloin tehtävä vaihtuu ja muutan taas. :)

Mutta sitten tähän uuteen kotiini. Se on siis körmyn puolikas. Körmy on jaettu kahtia siten, että keskelle on rakennettu seinät, kiinteät vaatekomerot ja pieni eteinen, josta liukuovista pääsee varsinaisiin asumistiloihin. Alla olevassa kuvassa olen kuvatessani seissyt liukuovella.


Vasemmalle jää ikkuna ja naulakko ja oikealla on sitten se vaatekomero. Peilistä näkyy körmyn ehkä tärkein varuste eli ilmastointilaite. :) Ja nallen rinnasta spoilaantuu sitten, missä ollaan, jos ei joku muka jo tiedä. Alla on kuva toisesta suunnasta. Siinä istun kuvaamassa sängyllä sitä nurkkaa, jossa seisoin kuvaamassa ylempää kuvaa.


Tässä kuvassa tuosta vasemmasta laidasta alkaa vaatekomero, jossa myös on liukuovet. Komero tosiaan on vähän hankalasti ylemmässä kuvassa näkyvän pöydän vieressä jemmassa. Ikkunassa on rullaverho alhaalla. Körmy tosiaan on todella pieni, mutta asuuhan siinä. Eipä tuolla juuri muuta tule tehtyä kuin nukuttua ja pukeuduttua. Meillä kuitenkin on briiffarit, joissa voi hengailla. Joskus kyllä luen tai katselen koneelta ohjelmia sängyllä lojuen. Kuten esim. eilisten synttäribileiden jälkeen.

Tänään ei ole ollut dutyä ja on ehtinyt tehdä kaikkea supailua: otimme arskaa, kävimme shoppailemassa ja nyt sitten tulin kirjoittelemaan ennen iltapalaa. Tällä hetkellä on aika inkkari olo: nahka loistaa ihan punaisena. Oli rusketus päässyt vähän Suomi-lomalla haalistumaan ja useamman tunnin nahan grillaus ja välissä pelattu rantalentissessio tekivät tehtävänsä. Pitänee suorittaa illalla ankaraa rasvausta. :) Mutta tänään oli sentään koko ajan lippis päässä, niin ei sentään toista auringonpistosta tullut... Plusasteita oli kuitenkin siinä alkuiltapäivästä jotain nelisenkymmentä.

Ei kommentteja: