sunnuntai 7. syyskuuta 2008

Lomatunnelmissa

Yritin tuossa viikolla kirjoittaa postauksen, mutta se yritys meni sitten reisille, kun blogspot ei osannut tallentaa juttuani. Säästän sen idean sitten myöhempään.

Nyt istun hotellihuoneen sängyllä ja nautin punaviinihiprakasta, lomasta ja ilmaisesta internetistä. On siis menossa palvelusvapaa, jonka vietän tässä lähimaastossa kaukana Suomesta.

Perusasiat ovat kunnossa: aurinko paistaa ja on juotu olutta.




Lisäksi on tehty muutakin hienoa. Loma alkoi sillä, että samana päivänä olimme neljän valtion alueella. Tämä tosin tarkoitti ensin bussissa istumista ja sitä seurannutta 12 tunnin ajomatkaa henkilöautolla, mutta mitäs pienistä. Oli sen veran kiva ranta, minne päädyimme.


Mutta on tässä muutakin ehditty tehdä kuin uiskennella. Vastapainoksi olemme kiivenneet hiton korkealle. Ensin kiivettiin moottorin voimalla hauskaa serpentiinitietä (23 mutkaa) ja sitten lopuksi jalan portaita (400 ja rapiat). Vuorella oli hienot maisemat ja mausoleumi. Ei yhtään pällimpi tapa viettää viimeistä lepoaan.


Ja me elävät olemm ehtineet käydä huvipuistovemputtimessakin.


Eli siistiä on ollut.

Nyt pitää mennä nukkumaan, että huomenna jaksaa kiivetä seuraavalle vuorelle ja kävellä pitkin muureja. Oikein läyhyä viikkoa kaikille muillekin! Loppuraportti seuraa viimeistään, kun palaan kotiin campiin!

Ei kommentteja: