sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Pasin kanssa ulkona

Tänään olikin vähän erilainen supailupäivä. Kuljetukselta oli tullut kehoite, että vähän ajettuja ajoneuvoja liikuteltaisiin enemmän. Pasitkin kun tykkäävät, kun ne saavat vähän kyytiä. Siis vaunut. ;) Ja siksipä ehdotinkin vienosti meidän joukkueen vaunukortin haltijoille, josko voisimme mennä sunnuntain kunniaksi ulkoiluttamaan meidän joukkueemme pannua (jonka nimi on kuulemma Pia eikä Pasi). Ja niin sitä mentiin lippu hulmuten.


Vaikka sää oli rapsakkaan pakasteinen (käsittääkseni jopa kylmempi kuin Etelä-Suomessa nyt, mikä on vähän hassua, koska olemme paljon etelämmässä), oli ajelu mitä mainioin. Meitä oli matkassa vain kuusi henkeä, joten kuskia lukuunottamatta kaikki saivat ulkoilutettua myös päätään pannun luukuista samaan aikaan.


Välillä oli ihan pakko lämmitellä vähän alhaalla penkillä istuen, mutta aika sissinä sitä tuli luukusta ulkona hilluttua.


Ja kuuma kaakao tuli kyllä tarpeeseen, kun menimme supailun lopuksi toiseen leiriin shoppailemaan ja kahville (ja kaakaolle). Olipa pannukin saanut vähän kuraa pintaansa:


Huippupäivä! Ja ihan pakko tehdä uudestaan, kunhan säät vähän kesäistyvät tuossa kenties maaliskuun hujakoilla.

Ei kommentteja: