tiistai 9. joulukuuta 2008

Pimeetä menoa

Viime viikolla kävimme ampumassa pimeäammunnat. Menimme ampumaradalle valoisan aikaan ampumaan kohdistukset ja sitten pimeällä ammuimme itse ammunnat. Kuvassa vähän valojuovaa ilmassa.


Pimeää ei tarvinnut kauaa odotella kohdistusten jälkeen, koska lähtömme myöhästyi 40 minuuttia: toinen, vasta tällä viikolla ampuva porukka oli käynyt hakemassa asevarastolta ampumarataperäkärryn "vähän" etuajassa. No, saivatpa kuskata sen meille takaisin, kun me istuimme Messissä kahvilla odottamassa.

Sadekin loppui viimein, kun pääsimme ampumaradalle, ja siellä oli ihan kivaa, joskin vähän kuraista. Onneksi valtio tarjosi kurapuvut. :)

Ammuimme sekä pimeätähtäimillä että valonvahvistimella. VV2000 oli kiva. Itse en ole koskaan ennen ampunut sillä, joten olin taas ihan innosta soikeana. Valojuovilla ammuttaessa piti aina odotella sopivaa taukoa, kun ei ollut liian kirkasta ja näki taulut. Kerrankin niin pimeäammunnoissa. :)

Lisäksi minä pääsin valaisevaan osastoon ampumaan valopistoolilla. Sitä kyllä tuli tehtyä jo intissä. Mutta kaikki räiskiminen on aina kivaa!


Ja pimeällä räiskiminen on ihan erityisen kivaa, koska valojuovat ja valopistoolin patruunat ovat näyttäviä.

Täällähän paikalliset aina ryntäävät ampumaradan reunalle odottamaan romuraudan (eli hylsyjen) toivossa, kun he kuulevat meidän ampuvan. Tällä kertaa he joutuivat odottelemaan aika kauan. Mutta saivatpa hienon valoshown. :)

Ei kommentteja: