torstai 19. kesäkuuta 2008

Siivoa, tyttö, suusi!

En tiedä, mikä minuun menee, kun kiskon kurkkusalaatit ylleni. Alan välittömästi kiroilla huomattavasti enemmän kuin siviilissä ja juttujeni taso laskee eksponentiaalisesti. Lisäksi jutut laskevat tason lisäksi muutenkin vyötärön alapuolelle. Täällä pissakakkahuumori elää ja voi hyvin!

Seksistä puhuminen on toki itsestäänselvyys - siitä puhe mistä puute. Siitäkin toki puhutaan vähän erilailla tyttöjen kesken ja herraseurassa. Aihepiireissä selkeä ero siviiliin on homosteluvitsien suuri määrä. Tämäkin selittyy luultavasti yhdessä asuvien miesten normaalia suuremmalla osuudella. ;)

Juttujen aihepiiriin vaikuttaa toki porukka. Jos kaikki muutkin puhuvat luokattomia juttuja, on hyvin matala kynnys osallistua keskusteluun ja jatkaa samasta aiheesta myös toiste. Mutta jännin juttu onkin, miksi kiroiluni lisääntyy, kun ryhdyn sotilaaksi ja siviileissä itsekin kauhistelen räävitöntä puhettani. Koska vaikka suurin osa täällä kertoisikin suorastaan ala-arvoisia juttuja, ei läheskään jokainen kiroile - ainakaan yhtä paljon kuin tämä tyttönen.

Onneksi toimistollamme on mukava setä, joka on ottanut tavoitteekseen saada minut lopettamaan kiroiluni ennen kuin hänen missionsa on ohi. Olemme olleet jo sen verran edistyksellisiä, että korjaan itseäni ainakin hänen seurassaan: "Oli muuten ihan v**n kova eiku tosi kova sadekuuro eilen." Haastavampi homma olisikin sitten etsiä intellektuellia seuraa, jonka kanssa voi puhua siistejä ja tasokkaita juttuja. Jätänkin sen suosiolla tulevaisuuden tavoitteeksi. :)

Ei kommentteja: