maanantai 21. heinäkuuta 2008

Jalla jalla!

Jatketaas samalla alatyylisellä linjalla kuin ennenkin. Otin nimittäin selvää, miksi jalla on juuri jalla. Jalla on vanha termi ja kaksitty kenties Libanonin rauhanturvaajien tms. toimesta. Jalla tarkoittaa (kai) arabiaksi "nopeasti" ja sitähän se kakka on, kun jalla iskee. :)

Tosin jallasta on tullut täällä vähän sellainen yleissana ja kaikki on jallaa. Minä olen ihan itse päätellyt, että jallakoira on juuri jallakoira siksi, että jalla voi iskeä, jos paijaa kulkukoiraa ja sitten ei pese käsiään. Tosin ihan yhtä todennäköisesti jallakoira on jallakoira, "koska se nyt vaan on".

Teemaan sopii toki lisää rekkukuvia. Vuh vuh, nyt purraan kaveria.


Rupeaa muuten hiljalleen jännittämään. Muutaman viikon päästä olen Suomessa lomilla ja pitäisi osallistua kaverin häihin. Miten minä kehtaan mennä sinne, kun juttuni vaihtelevat ulostamisesta homopornoon? :) Täällä tosiaan seura tekee kaltaisekseen...

Ja seuraavakin tarina liittyy vessaan... Teimme kavereiden kanssa jäynän palomiehille ja sisustimme heidän vessaansa naisellisella otteella: teippasimme seinille kuvia Cosmopolitanin poikakalenterista, ostimme kaupasta kukkaistuoksua ja viimeistelimme koko komeuden viellä muovikukkasella. Ja käsuityölehtien lisäksi herrat voivat nykyään selata myös Me Naisia. Homma meni vähän reisille, kun lasipurkissa ollut potpurri (eli tuoksuvia kukan trälehtiä, jos joku ei tiennyt) tipahti jostain syystä peilin alla olevalta hyllyltä lavuaariin ja meni rikki. Mutta kyllä siellä silti passaa paskoa.

Ensi kerraksi lupaan keksiä jotain vähemmän alatyylistä asiaa.

Ei kommentteja: